×

Winterrijdag Spoorwegmodelbouwvereniging “De Seinpaal”

Wilt u de somberheid van de donkere dagen voor Kerst even ontvluchten, dompel u dan

- op zo. 16 dec. a.s. van 10.00-17.00 uur - onder in de genoeglijke kerstsfeer van Spoorweg-

modelbouwvereniging “De Seinpaal” en Belevingspark CactusOase. Op deze dag vertellen de Seinpaalleden u graag alles over hun fascinerende hobby. De 400m² grote LGB-baan

Desert Express heeft een winters aanzien. Bezit u een LGB-trein, dan bent u van harte uitgenodigd om deze een rit te laten maken door het Mexicaanse rotslandschap in kerststijl. Dit kan zowel analoog als digitaal [te besturen via de Z21 app].  Als het rond 16.00 uur begint te schemeren komen de vele lichtjes helemaal tot hun recht en blijkt dat ook het laatste uurtje de moeite waard is. Alle andere clubbanen zijn eveneens in vol bedrijf.

 

Kleine machinisten en wagonbeladers kunnen een oorkonde en een verrassing verdienen bij een spel waarin locomotief Thomas een grote rol speelt.

Een kop overheerlijke chocolademelk en een lekker plakje zelfgebakken kruidkoek in een verwarmde kantine, om even bij te praten over de mooie treinen!

De Winterrijdag vindt plaats in het voorste gedeelte van de CactusOase. Hier heeft u VRIJ ENTREE. Voor bezichtiging van het Cactuspark betaalt u de normale entreeprijs.

Voor meer informatie:
Belevingspark CactusOase,  Jongermanssteeg 6, 7261 KA  RUURLO
Tel.:  0573 451817     Website: https://www.cactusoase.nl   E-mail: info@cactusoase.nl
Spoorwegmodelbouwver. “De Seinpaal”    Website: https://seinpaal.worldpress.com

 
 

Informatie

 15 december om 10:00
 15 december om 17:00

Een greep uit het fotoalbum

Privacyverklaring | Copyright by Belevingspark Cactus Oase - Ruurlo | Created by