×

Workshop (familie)pijnen loslaten

Tijdens de workshop (Familie)pijnen loslaten ontvang en leer je een diep ontspannend lichaamsproces waarmee je jezelf én anderen kunt bevrijden van (familie)pijnen, angsten, patronen die niet meer werken. 


Welk gedrag en welke pijnen en angsten neem jij (onbewust) over van anderen? Welke patronen leef jij iedere dag, die niet van jou zijn? Wat draag jij dat je belemmert om te kiezen voor dat wat je écht wilt? Waar pas jij je gemakkelijk aan en vergeet hierbij je eigen behoeftes en verlangens? Sta jij open voor een fijnere omgang met familie, vrienden, collega's?


Maartje biedt je een andere kijk en RUIMTE om thuis te komen bij jezelf. Zodat je kunt ontspannen in wie jij bent, in wat jij (misschien nu nog niet) weet en in wat jij kunt. Praten mag, maar hoeft niet. De lichaamsprocessen doen het werk. Jij hoeft alleen maar te liggen en te ontvangen...
 

Jong en oud is welkom - tot 15 jaar gratis mee bij betalende ouder. Kennis van Access Consciousness® / lichaamswerk is niet nodig.
 

De workshop start om 19.00 uur en we einidgen om 22.00 uur. De kosten bedragen € 80,00. Dit is inclusief drinks & snacks, handleiding met beschrijving van het proces, audio-opnames & certificaat. Wil jij je opgeven? Klik dan op de button 'Lees meer' om je te registreren en noteer bij de opmerkingen: 8-10 Ruurlo.

 

Met vragen kan je terecht bij host Anny Cactus: 0630802234, annycactus@cactusoase.nl


 

 

Informatie

 8 oktober om 19:00
 8 oktober om 22:00
 Belevingspark CactusOase

Lees meer

Een greep uit het fotoalbum

Privacyverklaring | Copyright by Belevingspark Cactus Oase - Ruurlo | Created by