Kinderfeestje

Op bezoek bij de CactusOase waar Anny Cactus de kinderen op een enthousiaste ontvangt. 

Inclusief: Entree Belevingspark CactusOase, onbeperkt ranja, cactus als aandenken, spelen in de speeltuin, Lekker frietjes snacks en een kinder ijsje eten  bij Wolfershuus .

Duur: 3 / 4 uur
Prijs 31-12-2017: € 13,50 p.p.

Omschrijving:
U wordt hartelijk ontvangen bij de BelevingsparkCactusOase door Anny Cactus met de  Wild West puzzeltocht langs de duizenden verschillende cactussoorten, daarnaast kunt u o.a. genieten van de Vogeltuin, een boerderijdoorsnede uit de jaren vijftig, de Desert Express en de Thomastrein die door een Mexicaans landschap met rotsen en cactussen rijden en de Indian Art Gallery.
Eenmaal uitgekeken gaat u op weg (als extra mogelijkheid met de huifkar) naar buurtschap Wolfersveen, hartje Achterhoek, op bezoek bij 't Wolfershuus waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de speeltuin. Als ze lekker zijn uitgeraast kan er genoten worden van een grote schaal met frietjes en verschillende snacks. De schaal wordt feestelijk binnen gebracht met vuurwerk erop. Uiteraard houden ze rekening met vegetarische en islamitische stroming eters. Na afloop wordt er nog een ijsje rondgedeeld voor de laatste gaatjes.

Facebook beoordelingen

4.8

Gemiddeld scoort Belevingspark Cactus Oase - Ruurlo een 4.8 van 5 op Facebook.

Belevingspark Cactus Oase - Ruurlo heeft 76 recensies ontvangen.

Bekijk de recensies

Een greep uit het fotoalbum

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Copyright by Belevingspark Cactus Oase - Ruurlo | Created by