×

Prikkelroute

Arrangement 't Dommerholt - Meibeek - CactusOase voor jong en oud

 

IJsboerderij 't Dommerholt in Borculo (www.ijsboerderijdommerholt.nl), Camping de Meibeek (www.camping-demeibeek.nl) in Ruurlo en BelevingsparkCactusOase bieden een speciaal arrangement aan voor jong en oud:

Een schitterende fiets-/autoroute voor slechts € 10,00 p.p

Als u een arrangement koopt, krijgt u naast de route, een kop koffie en de kinderen boerenijs in een kinderbeker. Tevens krijgt u vrij toegang tot de CactusOase. Bewaar de beker goed voor een spannende verrassing van Anny Cactus. Tijdens de tocht komt u langs Camping de Meibeek. Hier kunt u even uitrusten en genieten van een kop koffie of een glas fris.

Startpunt: IJsboerderij 't Dommerholt te Borculo. Hier wordt op ambachtelijke wijze boerenijs gemaakt. U kunt het proces zien op een dvd-presentatie. Als u geluk heeft en de machines draaien op volle toeren, kunt u over de schouders van de ijsmakers meekijken.

Eindpunt: Een uniek stukje woestijn in het Achterhoekse Ruurlo. Geniet o.a. van de duizenden soorten cactussen e.a. planten, Cactus Piramide, Indian Art Gallery,vogeltuin, langsdoorsnede van een historische boerderij en modelspoor met Thomastrein!

De route is te rijden op de volgende dagen:

okt t/m mrt:          zaterdag
apr. t/m sept:      dinsdag t/m zaterdag

Voor de openingstijden kunt u contact opnemen met de CactusOase

 

START: IJsboerderij 't Dommerholt
Hambroekweg 6
7271 NA Borculo
0545-271833
www.ijsboerderijdommerholt.nl

Camping de Meibeek
Bekkenwal 2
7261 RG Ruurlo
0573-491236
www.campingdemeibeek.nl

Informatie

Prijs: € 10,00 p.p

Een greep uit het fotoalbum

Privacyverklaring | Copyright by Belevingspark Cactus Oase - Ruurlo | Created by