×

Heldere Ster (Sabina Oulham)

Zing mee, dans mee en geniet mee tijdens de Seizoensvoorstellingen....voor jong en oud!

Ieder Seizoen en tijdens de Indianendagen luiden wij het moment in met een bijzondere voorstelling. Een voorstelling die je met passie en plezier mee neemt naar de elementen van onze 'natuur' en de rituelen van de vele krachtige Volks- en Indianenstammen op aarde. Liedjes vanuit alle windrichtingen en ook samen gecreëerde liedjes laten we horen en zien met onze eigen stemmen en vele instrumenten. Tijdens de voorstelling gaan we tussendoor ook creatief aan de slag met allerlei materialen uit de natuur....bloemenkransen maken, stenen schilderen, pijl en boog maken...noem maar op. Het is een gezellig en ontspannen moment van samenzijn met elkaar. Kom jij ook? Voor 4,50 p.p. kunnen jong en oud meedoen. 

 

Aankomende voorstellingen:

Zomervoorstelling op zondag 17 juni 2018

Herfstvoorstelling op zondag 9 september 2018

IndianenSpirit op zondag 21 oktober 2018

Winter/Nieuwjaarsvoorstelling op 6 januari 2019

 

 

En wil jij ook vanuit jouw vrije impuls muziek maken? En vind je het ook leuk om mee te doen met de voorstellingen bij de Cactus Oase?! 

 

Kom en doe mee, bij mij kun je naast zingen verschillende instrumenten gaan voelen en ervaren. Zoals de blokfluit, gitaar, piano, djembé, sjamanendrum, didgeridoo en nog meer. Met elkaar gaan we op deze ontdekkingsreis en kijken we wat er bij jou past en in welk ritme dat aansluit. Zoals ik dit eigenlijk nu zelf ook allemaal ontdek, doe en laat zien. Durf jij ook? Neem dan contact 

 

Je kunt mij bereiken op 0614036129.

 

Met een liefdevolle glimlach en knipoogje Heldere Ster Sabina 

 

Een greep uit het fotoalbum

Privacyverklaring | Copyright by Belevingspark Cactus Oase - Ruurlo | Created by