×

Helna de Bruyn

 

 

Speciaal  voor de CactusOase heeft Helna dit leuke Indiaanse Gebarenspel bedacht. Kinderen die de opdrachten goed hebben uitgewerkt, ontvangen hiervoor een speciale oorkonde op naam.

Kijk op haar website www.wicaho.nl voor meer informatie

 

 

 

Helna kwam voor het eerst in Belevingspark  Cactus Oase, voor een bezoek aan de ‘Open Indian Art Gallary’  om kennis te maken met kunstschilder Jeroen Vogtschmidt en zijn  prachtige Indianen schilderijen in het echt te bewonderen.   Daarna heeft Helna een wandeling gemaakt door de Cactus Oase en was onder de indruk van wat Anny en Bert daar samen in de afgelopen jaren hebben opgebouwd.  Helna voelde zich direct thuis in de aangename en gezellige sfeer van de Cactus Oase. Helna ,  Anny ‘Cactus’  en Jeroen  blijken  de  onverklaarbare gevoelsband met Indiaanse volkeren te delen en ook de liefde voor de natuur  is een gezamenlijk raakvlak.  

Helna is kunstenaar in de ruimste zin van het woord. Uit niets ‘iets’ laten ontstaan zit in haar genen, dankzij haar creatieve ouders. Ze tekent, schildert, schrijft en fröbelt dan ook al vanaf haar vroege jeugd. Haar inspiratie haalt ze voornamelijk uit de natuur, dieren uit de Wildlife en Indiaanse volkeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 

    

          

 

Naast de dromenvangers en ‘Praatstokken’,  heeft Helna van Anny ook de ruimte gekregen permanent een aantal van haar schilderijen  tentoon te stellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over Helna en haar werk  kunt u vinden op haar website: www.wicaho.nl

 

 

 

Een greep uit het fotoalbum

Privacyverklaring | Copyright by Belevingspark Cactus Oase - Ruurlo | Created by