Spoorwegmodelbouwvereniging De Seinpaal

WELKOM!!!!!! OP DE RIJDAGEN  VAN SPOORWEGMODELBOUWVERENIGING DE SEINPAAL 

ZATERDAG 12, ZONDAG 13 AUGUSTUS EN ZONDAG 10 DECEMBER  2017

OP DEZE DAGEN IS ER VRIJ ENTREE BIJ DE MODELSPOORBAAN

Sinds januari 2009 heeft de Seinpaal haar onderkomen in de CactusOase. Tijdens wekelijkse de clubavonden wordt door een aantal ledengewerkt aan de verschillende modelspoorbanen van de vereniging. De vorderingen en andere wetenswaardigheden zijn te vinden op  de website: www.deseinpaal.nl en op www.facebook.com/deseinpaal.

 


 Drie banen zijn tijdens openingstijden te bezichtigen. Twee van deze banen kunnen door de bezoeker in werking worden gesteld. 
Naast de twee modelbanen in de vitrines is er ook een grote LGB baan aangelegd in de Cactus Oase. Op deze baan van bijna 400m2 rijden 7 verschillende treinen door een Amerikaans landschap met cactussen. Eén van deze treinen is Thomas, een bekende bij de jongere treinliefhebbers.


Een aantal keren per jaar organiseert De Seinpaal een rijdag waarvoor gastrijders uit het hele land uitgenodigd worden. Die dag rijden de treinen de hele dag en zijn de modelspoorbanen vrij toegankelijk. Deze rijdagen zijn in het voorjaar (meestal eind maart) en tijdens de Ruurlse winterdag in december.

 

 

 

Facebook beoordelingen

4.8

Gemiddeld scoort Belevingspark Cactus Oase - Ruurlo een 4.8 van 5 op Facebook.

Belevingspark Cactus Oase - Ruurlo heeft 80 recensies ontvangen.

Bekijk de recensies

Een greep uit het fotoalbum

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Copyright by Belevingspark Cactus Oase - Ruurlo | Created by