×

Veronica van Koningsbrugge

Anny Cactus en Veronica van Koningsbrugge

Tijdens Pinksteren bij de CactusOase:
Atelierroute met Veronica van Koningsbrugge!

Zij is het Pinksterweekend aanwezig met prachtig nieuw werk, een aanrader! Met inspiratie van vele plaatsen, mensen en culturen, is zij altijd gewapend met haar tekenblok. Ze maakt olie en acryl schilderijen en sinds een tijdje gebruikt ze ook een droge kwast techniek. Door deze diversiteit aan technieken zijn haar schilderijen gevarieerd en een genot voor het oog!

Komt u ook 9 en 10 juni naar de CactusOase? Neem dan vooral een kijkje in Veronica's Art Gallery!

Japanse Drieluik

 

Haar prachtig werk is het hele jaar door te bewonderen in de galerie van Belevingspark CactusOase. Deze bevindt zich in het voorste gedeelte en is GRATIS toegankelijk tijdens de normale openingstijden. Wilt u het park ook bezichtigen, dan betaalt u de normale entree.
 

Klik HIER om naar de website van Veronica te gaan.

Al op vrij jonge leeftijd trok de Amersfoortse Veronica de wereld in. Gewapend met haar schetsblok en potloden trok zij van land naar land om verschillende mensen en culturen te leren kennen. Gefascineerd door verschillende soorten kunst, probeerde zij zoveel mogelijk vast te leggen op papier en linnen.

Zij werkt met potlood, verf en inkt en voelt zich zonder haar materialen absoluut niet compleet.

 

 

Terug in Nederland stond zij ineens bij de CactusOase en voelde zich vanaf het eerste moment helemaal thuis. De oase ademde een internationale natuurlijke schoonheid uit en de sfeer was er zo gastvrij en hartelijk, dat Veronica zich er niet meer weg kon denken. Tussen al die geweldig mooie planten, kon ze zichzelf zijn en met Anny en Bert van der Meer was direct een geweldige vriendschap gegroeid.


 

Al eerder exposeerde zij in de oase en vond de cactussen het mooiste decor voor kunst. Toen zij hoorde, dat zij er wederom welkom was met haar schilderijen, hoefde ze ook geen moment na te denken en was dolgelukkig met deze locatie.

 

Een greep uit haar mooie diverse werken:

 

Voor meer informatie kijk op haar website: http://veronica-art.wixsite.com/veronica-art

 

 

 

Een greep uit het fotoalbum

Privacyverklaring | Copyright by Belevingspark Cactus Oase - Ruurlo | Created by